Imprint
- Restaurant name
- Kookexperience
- Address
- Oud Valkenburg 7, 6305 AA Schin op Geul, Nederland
- info@kookexperience.nl
- Phone number
- +31657276222
Your IP address will be sent to Google Maps.
Monday |
12:00 PM – 11:00 PM
|
---|---|
Tuesday |
12:00 PM – 11:00 PM
|
Wednesday |
12:00 PM – 11:00 PM
|
Thursday |
12:00 PM – 11:00 PM
|
Friday |
12:00 PM – 11:00 PM
|
Saturday |
12:00 PM – 11:00 PM
|
Sunday |
12:00 PM – 11:00 PM
|
1 / 12
Bruschetta met Garnalen spies
2 / 12
Loempia van kip met chili saus
3 / 12
Aan tafel
4 / 12
Unieke Locatie
5 / 12
Culinaire Prestatie
6 / 12
Tomaten soep met tartaar komkommer spinazie en gemarineerde garnalen
7 / 12
Locatie Maastricht
8 / 12
Vergader ruimte mogelijk
9 / 12
Gezellig samen genieten
10 / 12
Sfeervolle unieke top locatie
11 / 12
Het moment van beleving in een Kasteel
12 / 12
Chocolade cake met frambozen en pure choco saus
Workshop op maat
Onze workshops zijn ook te combineren met een wijnproeverij, teambuildingsactiviteit en/of overnachting. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Het zal u tijdens deze culinaire beleving aan niets ontbreken. Kookexperience bezorgt u een avond waarover u nog lang zult nagenieten.
Aan tafel
Wilt u geen kookworkshop volgen, dan kook ik tóch graag voor u! Neem plaats aan tafel en geniet van allerlei heerlijke gerechten uit de Indonesische, Mediterraanse en Limburgse keuken. In overleg stel ik samen met u een menu samen, zodat dit precies aansluit op uw wensen.
Voor de mogelijkheden en aanvragen van een offerte neemt u contact op met Bonny Wijata.
Maak kennis met de Oosterse wereld van kleurrijke specerijen en authentieke gerechten. De Indonesische keuken staat bekend om bijzondere kooktechnieken, zoals koken in bananenbladeren en het vijzelen van specerijen. Nadat u de Indonesische gerechten heeft voorbereid worden deze in 4 gangen geserveerd, waarbij het hoofdgerecht uit 3 gerechten bestaat. Als bijgerecht heeft u de keuze uit gele pandan rijst, kokosrijst of nasi goreng.
Het is ook mogelijk om een kookworkshop Indonesische rijsttafel te volgen. Hierbij wordt een rijsttafel met 3 authentieke gerechten gemaakt, inclusief dessert. De gerechten (behalve het dessert) worden gelijktijdig geserveerd, zodat u er gezellig gezamenlijk van kunt eten.
Deze kookworkshop bestaat uit 4 samengestelde gerechten vanaf € 55,00 p.p.
*Deze prijzen zijn excl. drank.*
De kosten voor de drankarrangement zijn €12,50 p.p.
Er is keuze uit diverse frisdrank, bier, rode en witte wijn en koffie en thee.
Welkom bij Kookexperience
Mijn naam is Bonny Wijata en ik nodig u graag uit voor een avond culinair genieten!
Ik ben geboren en getogen in Jakarta, Indonesië en sinds 1980 woonachtig in Nederland. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen én gebleven in het mooie Limburg.
Indonesisch koken is er bij mij met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen maakte ik samen met mijn moeder de heerlijkste Indonesische gerechten. Zij heeft mij het plezier én de liefde voor koken meegegeven. Het verzorgen van een gezellige avond, waarin u optimaal geniet, dát is mijn passie!
Op latere leeftijd ben ik na het afronden van de Hotelschool gaan werken bij gerenommeerde hotel-restaurants, zoals het Amstel Hotel en het Okura Hotel in Amsterdam. In deze tijd heb ik ervaring opgedaan die verder reikt dan alleen de Indonesische keuken. Misschien kent u mij zelfs van het programma Top Chef, waar ik in 2010 Limburg mocht vertegenwoordigen.
Bij Kookexperience neem ik u mee op een culinair avontuur in de Oosterse wereld en laat ik u kennismaken met heerlijke gerechten. Naast Indonesische workshops kunt u ook kiezen uit Mediterraanse,Italiaans kookworkshops en workshops die in het teken staan van Limburgse streekproducten.
Heeft u zin in een avond waarin uw zintuigen geprikkeld worden en waar u kennis maakt met heerlijke gerechten? Neem dan gerust contact op (via het contactformulier) om de mogelijkheden te bespreken.
Graag tot ziens bij Kookexperience.
Bonny Wijata
T.+31 (0) 657276222
info@kookexperience.nl
KvK: 54499976
Stap in de wereld van de Mediterraanse keuken. Deze keuken uit het Middellandse Zeegebied is samengesteld door het samenvoegen van verschillende keukens uit Spanje, Italië, Portugal, Griekenland en een deel van het zuiden van Frankrijk. De milde smaken zijn toegankelijk voor iedereen. Er wordt gewerkt met bekende producten zodat u thuis deze gerechten nogmaals kan maken.
Deze kookworkshop bestaat uit een
4 gangen menu vanaf € 50,00 p.p.
*Deze prijzen zijn excl. drank.*
De kosten voor de drankarrangement zijn €12,50 p.p.
Er is keuze uit diverse frisdrank, bier, rode en witte wijn en koffie en thee.
Beleef deze Bourgondische kookworkshop waarbij wij gebruikmaken van streekgerechten uit Zuid-Limburg. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan champignons en kaas uit de grotten en ham van het Limburgse Livar varken. Als kers op de taart serveren wij ook de heerlijkste Limburgse wijnen.
Deze kookworkshop bestaat uit een samengesteld
4 gangen menu vanaf € 60 p.p.*
*Deze prijzen zijn excl. drank.*
De kosten voor de drankarrangement zijn €12,50 p.p.
Er is keuze uit diverse frisdrank, bier, rode en witte wijn en koffie en thee.
Voor Limburgse wijnen is de meerprijs € 15,00 p.p.